Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) začala nový rok pěkně zostra. Hned v prvních lednových dnech spatřil světlo světa klip k její nové písničce Co s tou touhou, která vás díky tanečnímu rytmu a sympatickému textu rozhodně nenechá v klidu.

Pilotní singl z připravované desky vznikl v autorské dílně světoznámé Kari Kimmel, která se proslavila jako autorka mnoha filmových a seriálových melodií, například Grey's Anatomy, Free Willy, The Office, Walking Dead a další, a jejíž skladby zpívají třeba Demi Lovato, Backstreet Boys nebo Ke$ha.

„Kari cítí muziku podobně jako já. Propojuje taneční a folkovou scénu, v tom jsme si podobné. Vážím si toho, že mi písničky upekla přímo na tělo,“ pochválila si spolupráci stříbrná Slavice Vondráčková.

Klip se natáčel v létě v okolí mlýnu v pražském Prokopském údolí a na dalších místech Prahy. „V klipu jsme si společně s kamarády z taneční skupiny projeli na korbě auta celou Prahu. Tak vás na tu společnou jízdu zvu!“ dodala Lucie, která si nové album nadělí jako dárek - vyjde 8. března, v den jejích narozenin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám