Hlavní obsah
Článek

Jablko nepadá daleko od stromu a v případě Salmy Hayek (57) a její dcerky Valentiny to platí dvojnásob. Přestože se říká, že holčičky se obvykle podobají spíš na otce, výrazné exotické rysy Salmy doslova přebyly geny tatínka Françoise-Henriho Pinaulta. Alespoň co se zevnějšku jejich pětileté dcery týče. Přesvědčte se ve fotogalerii...

Půvabná filmová představitelka malířky Fridy Kahlo v pondělí přiletěla na letiště v Los Angeles i s Valentinou, kde na ně už čekali paparazzi. Jejich podobu přitom zdůraznil i účes, který měly téměř totožný.

Hayek s francouzským miliardářem Pinaultem ustála před rokem a půl vážnou manželskou krizi, když veřejně vystoupila bývalá topmodelka Linda Evangelista s prohlášením, že svého čtyřletého syna Augustina Jamese má s Pinaultem. V době, kdy mělo dojít k jeho početí, přitom Pinault už randil s Hayek. Evangelista tehdy porodila chlapce, aniž by sdělila jméno otce. S pravdou vyšla ven až po letech. Testy DNA prokázaly, že biologickým otcem je skutečně Pinault, kterému byly následně soudem nařízeny měsíční alimenty ve výši 46 tisíc dolarů, tedy neuvěřitelných 897 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám