Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) se dosud nechtěla vyjadřovat k milostnému poměru svého muže Josefa Kokty s devatenáctiletou kráskou Ornellou Štikovou, která tvrdí, že s Koktou čeká dítě.

Nechtěla jí dělat reklamu v tisku, ale nyní se pořádně naštvala. Zlom nastal ve chvíli, kdy mladá vnadná blondýnka začala v médiích tvrdit, že Josef Kokta odejde od Partyšové a začne žít s ní. Moderátorka se ihned rozhodla podat na svou sokyni žalobu.

„Tohle si už líbit nenechám. Po poradě s právníkem zítra podávám na Ornellu Štikovou a její matku žalobu na ochranu osobnosti pro pomluvu. Lže, jak když tiskne. Škodí mi v mé práci i v mém životě. A ať je to jakkoli, ať se stalo cokoli, tak to, jak se chová, je čistý hyenismus,“ řekla Blesku rozzlobená Partyšová.

Těhotná Ornella i její matka se totiž sešly s Koktou na tajné schůzce, kde si vysvětlili, jaké budou požadovat alimenty. O Partyšové pak v tisku tvrdily, že už s Koktou žije jen formálně a on se ji chystá opustit.

Partyšová si myslí, že Ornelle nejde o jejího manžela, ale o peníze. A právě proto v médiích neustále propírá svůj poměr s Koktou.

„Podívejte, Pepa mohl mít úlet, třeba ano, já mu do svědomí samozřejmě nevidím. I kdyby ho ale měl, nás to stejně nerozdělí, máme spolu Kristiana a milujeme se,“ dodala Partyšová, která se k celé kauze nechce moc vyjadřovat.

„Já už o tom fakt nechci mluvit, nechci té slečně dělat promo,“ dodala moderátorka Top Staru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám