Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes ráno o půl desáté odstartuje další soudní přelíčení s Darou Rolins (51), která je obviněna ze zabití motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63). Super.cz krátce před dalším jednáním exkluzivně vyzpovídal zpěvačku z jejích aktuálních pocitů.

„Snažím se k tomu přistupovat rozumně jako ke skutečnosti, ke které se musím postavit už poněkolikáté čelem," svěřila se Dara.

Ptali jsme se Dary, jestli jí soudní tahanice připadá stejně nekonečná jako většině veřejnosti. „Na jedné straně jako nekonečná, na druhé jako nevyhnutelná. Prostě fakt, který už nikdo nezmění a nevrátí. To, že se celá kauza řeší už druhým rokem, nikomu radost nedělá. Možná tak médiím. Vlastně zcela určitě," říká Dara.

Dara Rolins nebude dnes pouhým posluchačem výpovědí svědků, vyšetřovatelů a soudních znalců. Právní zástupce rodiny Rotreklových JUDr. Karel Friml se ji bude snažit vyslechnout. Ani advokát zpěvačky Robert Vladyka si nedovede vysvětlit, proč k výslechu opětovně dojde.

„Musím přiznat, že nemám tušení, proč požaduje JUDr. Friml výslech mé klientky, jelikož už v této věci několikrát vypovídala, vždy vypovídala shodně a podle mého názoru se během jednání neobjevila žádná nová skutečnost, ke které by se mohla má klientka relevantně vyjádřit," říká Vladyka.

Je zbytečné dodávat, že další výpověď Dary Rolins bude velmi stresující a zatěžující, protože se jí opět oživí nešťastná tragédie, při které bohužel zemřel člověk.

„Je mi jasné, že půjde o velmi nepříjemný zážitek, ale takové je právo protistrany a má povinnost. Mrzí mě, že přestože vyšly najevo skutečnosti o zmatečném zanesení důkazů, jak ze strany policie, tak v lékařském protokolu, protistrana není ochotná ani jen připustit, že vina může být i na jiné, než na mé straně," uzavřela Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám