Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Playmate a rovněž exmanželka herce Lorenza Lamase (54) známého ze seriálu Odpadlík Shauna Sand už sice loni v září oslavila 40. narozeniny, ale její věk nic nemění na tom, že postavu by si s ní ráda vyměnila kdejaká dvacítka. Shauna si sice k bujnému hrudníku dopomohla silikonovými implantáty, ale v odvážných bikinách vypadá bezvadně a když se prochází s kamarádkou a dcerou po pláži, muži si mohou vykroutit krky, jak se po ní ohlížejí.

Shauna strávila páteční odpoledne s dcerou Isabellou a svou kamarádkou. Když všem vyhládlo, zavítaly do restaurace Paradise Cove v Malibu. Bývalá modelka tentokrát nechala doma své typické boty na vysokých podpatcích, které obvykle nazouvá i do písku na pláž a obula raději praktičtější pantofle.

Herečka a bývalá Playmate z května 1996 na sebe nedávno upozornila i milostným aktem, který provozovala se svým mladším partnerem přímo na pláži, v moři i na nedalekých skalách.

Reklama

Další články

Načítám