Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletá Ornella Štiková je nyní nejspíš nejdiskutovanější ženou v bulvárních médiích. Její těhotenství pořádně zamávalo manželstvím Josefa Kokty (55) a Gábiny Partyšové (45). Štiková se navíc jako jediná neváhá k celé věci vyjádřit a Nedělnímu Blesku dokonce poskytla rozhovor. Tvrdí v něm například, že Kokta se své ženy bojí, a proto vystupuje v médiích nezúčastněně.

Mladá vnadná blondýnka, která je svou vizáží pravým opakem Partyšové, se nechala slyšet, že dítě, které čeká, nemůže být nikoho jiného, než Kokty, jelikož poslední rok a půl byla jen s ním a zůstala mu věrná. Zdráhavé vyjadřování manžela moderátorky Partyšové k jejímu požehnanému stavu přičítá tomu, že se Pepa Gábiny bojí.

Kokta se Štikové prý také ptal na to, zda si umí představit stát se jeho čtvrtou ženou a tvrdil, že na 95 procent od Gábiny odchází. K tomu se však zatím nejspíš neschyluje.

Na otázku Nedělního Blesku, zda o nich Partyšová věděla, Ornella odvětila: „Věděla, ale myslela, že ji to nemůže nijak ohrozit. Na jedné party mě Pepa držel i za ruku. Seděla vedle něj a viděla to, ale vůbec nezareagovala.“

Jakou dohru bude mít milostný trojúhelník slavných manželů a mladé blondýnky, budeme i nadále sledovat.

Reklama

Další články

Načítám