Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říkáte si, co má zase tohle znamenat? Naše redakce je na tom podobně. Rozpustilé Coco Austin (33) už nestačí jen posílání svých téměř nahých fotografií na internet, ale tentokrát na začátku srpna posílá obrázek, na němž klečí u vánočního stromečku jen v mini tangách a v lodičkách na jehlovém podpatku. Chodí snad Coco takhle ‚oděná‘ o Vánocích ke stromku a věří, že se pod ním urodí víc dárečků?

Bývalá modelka pózující v minulosti i pro Playboy si nejspíš přeje něco velmi drahého a doufá, že to od svého manžela rappera Ice-T (54) dostane. Chtěla mu snad naznačit, že si klidně počká do Vánoc a za odměnu si dárek rozbalí téměř nahá?

Třiatřicetiletá blondýnka se podle svých slov předvádí také kvůli ženám, které mívaly ze svých kyprých tvarů mindráky. Právě tyto dámy jí prý často píší, že se až díky ní začaly líbit samy sobě a to, co se dříve na svém těle snažily maskovat, nyní vnímají jako své přednosti.

Reklama

Další články

Načítám