Hlavní obsah
Článek

Blonďatý diblík známý pouze pod pseudonymem Angelyne je americkou modelkou a příležitostnou herečkou. V Hollywoodu a celém Los Angeles je však známá především díky tomu, že si sama kupuje reklamní plochy, odkud se v nadživotní velikosti a oděná pouze do červeného spodního prádla ukazuje světu. Dalším jejím poznávacím znamením je fenomén Barbie, ke kterému se už několik desetiletí snaží pomocí mnoha plastických operací a oblibou v růžové barvě přiblížit.

Blonďatá Angelyne je však zároveň hollywoodskou záhadou, jelikož se o její osobě ví jinak opravdu málo. Nikomu není znám dokonce ani její věk či hlavní zdroj výdělků, jelikož jako modelka si již delší dobu nevydělává. Dosud si zahrála jen několik „štěků“ ve filmech a pár epizodních rolí v seriálech.

Americký růžový přízrak se v této sladké barvě opravdu vyžívá. Sytě růžový je například i její Chevrolet Corvette s poznávací značkou ANGELNN a většina jejích oblečků i doplňků. Do růžové obléká i svého maltézského psíka pojmenovaného Buddha.

Spekuluje se, že Angelyne se narodila roku 1958, ale ona sama tuto informaci nikdy nepotvrdila ani nevyvrátila. Místo toho raději sebevědomě prohlašuje: „Děti si myslí, že jsem panenka Barbie,“ přičemž na jednom z jejích billboardů je dokonce napsáno: ‚Barbie si přeje být mnou!'

Reklama

Další články

Načítám