Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již zítra během slavnostního ceremoniálu, který završí letošní LOH v Londýně, se po letech objeví na pódiu slavná pětice ve složení Victoria Beckham (50), Geri Halliwell (51), Mel C (38), Mel B (37) a Emma Bunton (36). Nezapomenutelné Spice Girls byly spatřeny během nacvičování vystoupení v Dagenhamu východně od Londýna, jak zkouší zpěv i choreografii.

Na nedělní zakončovací ceremoniál se budou dívat milióny lidí po celém světě a ‚spajsky‘ jako správné patriotky nemohly vymyslet lepší okamžik pro návrat, než během olympiády, kterou hostí jejich rodná země.

Bohužel se však nejedná o comeback v pravém slova smyslu, jelikož nejspíš jejich první vystoupení po letech bude zároveň posledním. V opětovné spolupráci v plné sestavě prý nadále nehodlá spolupracovat zaneprázdněná máma čtyř dětí a návrhářka Victoria Beckham, která dlouhodobě pobývá s manželem Davidem Beckhamem (48) v Los Angeles.

Nenechte si ujít ani vy nedělní unikátní show, kde vystoupí řada hvězd britské hudební scény. Možná to bude i poslední šance, kdy si slavné Posh, Baby, Ginger, Sporty a Scary - jak si zpěvačky říkaly, zazpívají společně na jednom jevišti.

Reklama

Další články

Načítám