Hlavní obsah
Článek

Někteří lidé asi nikdy nepochopí, kdy přestat. Ani kdyby se jim mozek samovolně restartoval! Zářným příkladem toho je lidmi dosud nemilovaný Bobeček alias Zdeněk Macura (49), muž, jenž je přesvědčený, že mu zpěvačka Iveta Bartošová (†48) patří, že za ni Josefu Rychtářovi zaplatil, a tak už není partnerkou říčanského podnikatele. „Začínám s přípravou svatby!“ tvrdí nekompromisně. Jenže od Ivety zní jasně: „Toho blázna si nevezmu, i kdyby mě k oltáři unesl!“ řekla Super.cz.

„Rozhodl jsem se vzít si Ivetu Bartošovou za ženu už na začátku roku. Ta žena se mnou chtěla chodit, ale kvůli určitým technickým problémům k tomu nedošlo,“ tvrdí Macura, který se neodbytně snaží získat Ivetino srdce. A kvůli tomu, že Iveta nesplnila jeho podmínku, aby se s ním sešla a řekla mu do očí, že ho nechce, a protože Josef Rychtář (65) neodpověděl podle jeho gusta na výzvu, kterou mu poslal emailem (a v kopii všem redakcím společenských periodik), rozhodl se zpěvačku definitivně pojmout za ženu. „Už nemusím čekat na souhlas a mohu přistoupit k dalšímu kroku a tím je příprava svatby. Těším se na Ivetu, až ji uvidím v obřadní síni. Budu moc rád, pane Rychtáři, když mi pomůžete s přípravou svatby, potřebných papírů a že mi tam Ivetu přivedete,“ uvedl nyní drze Macura, muž, který Ivetě před časem posílal esemeskami sprosťárny a před pár dny ji dokonce obtěžoval přímo u ní doma.

„Takových psychopatů jsem zažila už víc, ale tenhle asi nejvíc nedokáže pochopit, že ho nechci. Už jsem mu své ne řekla jasně několikrát, ale stále mě obtěžuje. Ubližuje to našemu vztahu s Pepou. Moc ho prosím, aby na mě zapomněl. Jsem z toho unavená. Místo toho, abychom žili normální život, zabýváme se nějakým Macurou. Strašně mě to vyčerpává,“ sdělila nám Iveta, která navíc na Macuru již poslala policii. Bartošová chtěla Macurovi sdělit svou negativní odpověď na nabídku k sňatku osobně, ale nebere jí telefon. Podle Josefa Rychtáře zato zvládne jako ten největší šílenec v noci obcházet Ivetin dům.

Reklama

Další články

Načítám