Hlavní obsah
Článek

Fanynkám kapely Kryštof se radostí podlamují kolena. Úspěšná skupina se téměř po třech letech vrací s novým albem. Avizuje ho pilotní singl Inzerát. Tato píseň dala název i celému albu, které vyjde v polovině října.

K novému hitu Inzerát už také vznikl klip, ve kterém si kromě kapely zahrála i Linda Rybová. Bývalá můza kapely Lucie tedy v současnosti okouzluje frontmana kapely Kryštof, Richarda Krajča (46).

Režisér Radek Karko z Lip Production umístil děj do bývalého vojenského areálu v Milovicích, který skvěle dokresluje atmosféru videa, v němž nic není nemožné. Chodit pak Richard Krajčo může po stěnách, viset ze stropu, obývat pokoje prorostlé stromy a hledat to, co možná dávno ztratil. Nevídaná podívaná jen umocňuje podmanivý nový hit tradičně invenční populární kapely, která ani tentokrát nezůstala stát na místě.

Za zmínku stojí, že skupinu Kryštof ani při práci na tomto albu Inzerát neopouští symboličnost. Jelikož kapela producenta našla přes inzerát, tak věří, že je správné to oznámit i v názvu albu.

Deska vznikala pod producentským dohledem Yarona Fuchse, který spolupracoval např. s Bobem Dylanem, Herbie Hancockem, Aniie Lennox nebo Mobym. Nahrávala se začátkem května ve studiu Sono, míchala a masterovala v New Yorku. Mastering si vzal na starost Ted Jensen, u kterého by bylo zbytečné vyjmenovávat všechny tituly, které má na pažbě, namátkou Coldplay, Muse, Green day, Goldfrapp, Norah Jones.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám