Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý rok se můžeme dočíst o nejednom případu, kdy bylo dítě sraženo automobilem jenom z důvodu, že nebylo na přechodu vidět. Navíc se ukazuje, že mnoho rodičů stále podceňuje rizika, která jsou spojena s nevhodným výběrem školních tašek. „Cena často rozhoduje více, než možné zdravotní komplikace dětí,“ říká Tomáš Kříkava z eshopu Hračky.cz

Pevná opěra zad

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Průměrný žák prvního stupně nosí na svých zádech v průměru více jak 4kg zátěže, a to minimálně pět dní v týdnu po většinu školního roku. Nesprávná taška mu tak může způsobit zdravotní komplikace a negativně ovlivnit jeho vývoj. Hliníková, ergonomicky tvarovaná konstrukce, kterou disponují například batohy společnosti Samsonite, dopomůže správnému držení těla a napomáhá tak k vyššímu standardu vývoje.

Batohy s LED osvětlením

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvláště v zimních měsících, kdy se rychle stmívá, dochází často ke střetům automobilu s chodcem. Každý batoh či školní taška by měly obsahovat reflexní zónu, která na chodce řidiče upozorní. Snad nejlepší řešení nabízí batohy Step by Step, které mají zabudované LED osvětlení. Stačí zapnout, vybrat režim osvětlení a i ve zhoršených světelných podmínkách je Vaše dítě snadno viditelné.

Nešetřete na kvalitě, nakupte ve výhodné sadě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stále více výrobců nabízí školní brašny, které jsou již plně vybaveny vším, co malý školák potřebuje. Od penálu přes pytlík na přezůvky. Penály jsou často plné barevných tužek i pravítek. Vše v jedné sadě i designu. Děti mají vše hezky sladěné a rodiče v důsledku zaplatí méně, než kdyby kupovali vše zvlášť. Koupí přes internet ve specializovaném eshopu jako jsou Hračky.cz navíc zaplatí ještě méně než v kamenných prodejnách a ušetří čas.

I pro velké studenty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pevná opěra zad a perfektní zpracování je v batozích světoznámé značky Chiemsee kombinováno s perfektním designem. Je tak určeno dospělým a dospívajícím studentům, kteří musí dbát na správné držení těla stejně, jako na začátku své školní docházky. Tyto batohy se skvěle hodí dospělým a dospívajícím …

Další články

Načítám