Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Sylvester Stallone ještě neoplakal smrt syna Sageho a už se na něj řítí další rodinná tragédie. Jeho osmačtyřicetiletá sestra Toni Ann Filiti trpí vážnou formou rakoviny plic a jater, lékaři jí dávají téměř nulovou šanci na uzdravení a teď navíc byla ve velmi špatném zdravotním stavu převezena do nemocnice. Stalloneho matka přiznala, že se obává nejhoršího.

„Po ztrátě vnuka je těžké se smířit ještě s tímto. Toni Ann se nedaří vůbec dobře. Má rakovinu plic ve stádiu čtyři, má také rakovinu jater, šíří se dále do jejího mozku. Mně se teď daří příšerně zle poté, co jsem ztratila vnuka, teď je má dcera v kritickém stavu a je jí osmačtyřicet let. Není to snadné. Nevím, co dělat. Už je dva týdny v univerzitní nemocnici v Los Angeles. Lékaři si nemyslí, že se její stav zlepší. Co můžete dělat? Udělali vše, ona dokonce podstupuje i experimentální léčbu. Ráda bych si ji vzala domů,“ svěřila zdrcená matka Jackie Stallone listu New York Post.

„Potřebujeme zázrak. Pořád na zázraky věřím, to vás stále drží na nohou. Já vždy myslím na to, že se stane zázrak, ona se probudí a tohle vše je jen špatný sen,“ dodala Stallone.

Sage, prvorozený syn herce Sylvestera Stalloneho, byl nalezen mrtev ve svém bytě 13. července tohoto roku. Bylo mu šestatřicet let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám