Hlavní obsah
Článek

Ten se ale umí plácnout přes kapsu! Hokejista a poslanec Jiří Šlégr (52) vyvezl svou milenku Lucii Královou (42) i s jejími dětmi, svou dcerou Jessikou a ještě jedním dítětem z rodiny na dovolenou snů! Svou přítelkyni, která se ráda chlubí svou skromností, a tím, jak si nepotrpí na luxus, vzal na tureckou riviéru do hotelu, kde podle našich informací apartmán pro šest osob stojí přes sto tisíc korun na noc!

„Byli v Antalyi a kvůli požadavkům paní Králové měnili hotel hned třikrát. Až v pětihvězdičkovém hotelu Royal Holiday Palace byla spokojená,“ prozradil nám zdroj. A protože celá výprava strávila na místě víc než týden, dá se očekávat, že konto rozvádějícího se bývalého špičkového sportovce je chudší o víc jak 750 tisíc korun.

Dětem Lucie Králové je tři a pět let, a proto je zvláštní, že i s nimi a s partnerem prý modelka řádila po barech dlouho do noci. To ostatně potvrzuje i Šlégrova stále ještě manželka Kateřina Šlégrová.

„Slyšela jsem o tom. Proto mě zaráží, když se dozvídám, že mě manžel kritizuje kvůli tomu, že jsem vzala naši dceru Jessiku a její kamarádku na narozeniny Sámera Issy. Prý kvůli tomu, že tam byly drogy a alkohol a byly jsme tam pozdě do noci. Dcera má Sámera ráda, celou dobu sledovala u pódia jeho show a o půlnoci jsme šly domů. Ani afterparty jsme se nezúčastnily,“ diví se kritice Šlégrová.

„Myslím, že to byl od manžela taktický tah před blížícím se soudem ohledně stanovení výživného pro Jessiku. Doteď jsme spolu byli v pohodě, volali si i čtrnáctkrát denně, ale tímhle to zazdil. Dcera mu přitom o naší účasti na akci říkala, dokonce nám dal pět tisíc, abychom měly na hotel. Proto vážně nevím, o co mu jde,“ krčí rameny Šlégrová, která všechny hosty příjemně šokovala svým velmi odvážným výstřihem.

Reklama

Další články

Načítám