Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ozzy Osbourne (63) a jeho žena Sharon (59) mají velké oči. Domnívají se, že budou moci vydělávat na jejich luxusním sídle v Los Angeles, když se jim jej minulý rok nepodařilo prodat. Honosný dům v Hidden Hills s bazénem, šesti ložnicemi a deseti koupelnami chtěli přenechat novému majiteli v přepočtu za 265 miliónů korun, jenže tak movitého kupce se nepodařilo najít. Nyní se tedy rozhodli, že budou svou nemovitost pronajímat, a to za 50 tisíc dolarů měsíčně, což znamená více než milión korun.

Osbournovi sídlo pořídili před pěti lety přibližně za 253 miliónů korun, a tak na něm ani neměli v plánu při opětovném prodeji příliš zbohatnout, ale ani skutečnost, že v něm bydlela tak slavná rodina, k prodeji nepomohla. V rozsáhlém domě najdete točité schodiště a prostorné místnosti, nachází se navíc v hlídaném resortu, a tak je vhodný pro veškerý komfort a soukromí celebrit.

A honosný je dům nejen zvenčí, ale rovněž zevnitř. Interiér navrhl designér Martyn Lawrence-Bullard, který domu vtiskl osobitý ráz. Chybět nemůže obrovská kuchyň a jídelna, velký bazén ani domácí kinosál. Dostatek světla pak do domu proniká díky oknům sahajícím od podlahy až ke stropu.

Pokud máte na bankovním účtu přebytečný milión, směle do toho...

Reklama

Další články

Načítám