Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Většina uživatelů kontaktních čoček dnes pořizuje své výrobky na internetu. Vedle nízkých cen a rychlého dodání je k tomu také vede fenomén externích výdejních míst, který v poslední době začíná významně konkurovat České poště a ostatním zásilkovým službám. Kontaktní čočky je tak možné si vyzvednout například v kavárně nebo prodejně s lahůdkami.

Funguje to jednoduše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po výběru zboží si vyberete město a výdejní místo, kam si budete chtít pro zboží zajít. Platit můžete buď předem nebo hotově při přebírání zásilky. Vedle pohodlí je příjemná především cena doručení, která se pohybuje okolo 30 Kč. Někteří prodejci však nabízí dodání na výdejní místo zcela zdarma, jako například Čočky-online.cz.

Kontaktní čočky Biofinity + roztok Gelone zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vysoce prodyšné měsíční čočky Biofinity v kombinaci s roztokem Gelone jsou často doporučovanou kombinací pro náročné uživatele. Na základě doporučení očního specialisty je dokonce možné s čočkami Biofinity příležitostně přespávat.

Měsíční čočky Topvue

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Měsíční čočky Topvue se pyšní velmi tenkými okraji, jež jsou pro komfort nošení rozhodující. Oční víčko při každém mrknutí přechází přes okraj čočky, je tedy důležité, aby bylo zakončení čočky co nejpozvolnější. Topvue jsou navíc jedinou značkou na trhu s lubrikací hyaluronátem sodným.

Kvalita roztoku zvyšuje komfort čoček 360 ml + 100 ml zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skutečnost, že kvalita roztoku, který nositel používá k dezinfekci a uchovávání čoček přes noc, významně ovlivňuje následný komfort, je bohužel velmi málo diskutovaným tématem. Novinkou v oblasti výroby roztoků na kontaktní čočky představuje hyaluronát sodný neboli sodná sůl kyseliny hyaluronové. Jedná se o unikátní lubrikační látku s hojivým a antibakteriálním účinkem, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle, například ve sklivci oka. Obsahují ji například roztoky Gelone a Laim-Care.

Další články

Načítám