Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takhle jste moderátorku České televize Ivetu Toušlovou (44) ještě neviděli. Elegantní kostýmky vyměnila za úbor, který nápadně připomíná latexový obleček, v němž čtyřiačtyřicetiletá Iveta vypadá jako hříšná kosmonautka, která vás vezme na cestu vesmírem vaší představivosti.

Blyštivou černozlatou kombinézu, ve které vynikla její skvělá figura, oblékla Toušlová kvůli natáčení upoutávky nového publicistického magazínu Rub a líc, který diváci budou moci sledovat od 30. října na prvním programu České televize.

Ten chce dle svých autorů zkoumat fenomény naší doby, hledat příběhy a osobní zkušenosti s daným jevem, ptát se po souvislostech, po faktech, po různých možnostech, jak každé téma nahlížet z více stran. Na programu tak budou témata jako internet, plastická chirurgie, mateřství po čtyřicítce a další.

Uvidíme, jestli Iveta podobnou garderobu zvolí i na natáčení jednotlivých dílů. Sledovanost by jistě rázem strmě stoupla.

Reklama

Další články

Načítám