Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dětská herecká hvězda Macaulay Culkin (31) se poslední dobou snaží nevyskytovat na veřejnosti, ale před fotografy není snadné se ukrýt. Jen několik dní poté, co médii proběhla zpráva o hercově závislosti na heroinu, byl spatřen, jak vychází z hotelu Chateau Marmont v Hollywoodu a drží se za břicho. Viditelně pobledlý Culkin se snažil maskovat slunečními brýlemi, ale podle jeho gest a výrazu v obličeji bylo zřejmé, že je mu silně nevolno. Culkin v sobě jen stěží udržel obsah žaludku.

Culkin se v sobotu účastnil i svatby své kamarádky Natalie Portman (31) s Benjaminem Millipiedem (35), na fotografiích však nebyl vidět. Ačkoli se zdá, že se představitel Kevina ze série rodinných filmů Sám doma dal během posledního půlroku dohromady a přibral, podle jeho přátel je to právě naopak. Za drogy Culkin, jenž si nyní vydělává jako DJ, utrácí měsíčně přes 120 tisíc korun. Z kopce to s ním přitom začalo jít v době, kdy se s ním po téměř devíti letech rozešla herečka Mila Kunis (28), která nyní randí s Ashtonem Kutcherem (46).

Reklama

Další články

Načítám