Hlavní obsah
Článek

Na obří oslavě svých nedávných narozenin způsobil Sámer Issa (38) rozruch, když dorazil bez apartního kloboučku, zato s nešikovně domalovanými kouty. Ty byly navíc dělané jinou barvou, než mají jeho vlasy. Má snad mindrák z toho, že mu ustupuje kštice? „Každý přichází věkem o vlasy, ale kvůli tomu jsem to nedělal. Má to jiný důvod,“ řekl nám zpěvák a prozradil o tom vše!

„Celá akce byla ve stylu Jamese Bonda, a tak jsem si schválně asi hodinu nechal ty kouty dělat, abych vypadal jako vosková figurína jednoho z představitelů agenta 007. Tehdy se to tak dělalo, když člověku ustupovaly vlasy. Já to jinak samozřejmě zapotřebí maskovat nemám. Schválně jsem uvažoval, o čem by se asi mohlo z mých narozenin psát, ale že se budou rozebírat mé kouty, to by mě v životě nenapadlo. Tvrdil jsem všem, že to novináři pochopí, ale spletl jsem se,“ diví se Sámer.

„Bylo to schválně přehnané vzhledem k tomu, že celá párty byla tématická. Jinak vlasy neřeším. K mé image vždy patřila čapka, sluší mi, nevypadám v ní jak praštěný dítě. Po SuperStar jsem měl miliardu vlasů. Teď jich je samozřejmě o něco míň, ale není to tak hrozné. Když jsem se nedávno potkal s kamarády ze střední školy, někteří už byli holí jako koleno. Proti nim jsem na tom skvěle. Zkrátka svoje vlasy neřeším,“ uzavřel Issa.

Reklama

Další články

Načítám