Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pyžama už dlouhá léta nejsou neforemné haleny. Noční košilky jsou plnohodnotnými oděvy, které nesmějí chybět v šatníku žádné moderní ženy. Luxus ve spojení se smyslností dokáže totiž divy. A nové kolekce přinášejí skutečně jedinečné kousky – podívejte se.

Luxusní košilky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udělají radost ženě a rozpálí muže. Najde se snad vděčnější kousek oblečení? Pánové jej mohou bez starostí darovat, protože jen ojediněle netrefí správnou velikost. A dámy? Ty si konečně užijí zasloužený luxus.

Asymetrie vítězí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní košilky jsou kousky, které nadchnou každou ženu. A hlavně také každé ženě dokonale padnou a každá v nich bude krásná. Košilka Tango vyniká asymetricky střiženým spodním lemem, který je doplněný černou krajkou. Díky nastavitelným ramínkům se hravě přizpůsobí jakékoliv postavě. A satén v kombinace s temně vínovou nažhaví vás i partnera.

Rafinované šněrování

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Noční košilky často nemají k erotice daleko. A košilka Butterfly je toho důkazem. Nehynoucí černočervená klasika nezklamala ani tentokrát. Průhledná síťka podněcuje fantazii a hluboký výstřih s rudým šněrováním přitahuje pozornost jako magnet. Užijte si úžasný romantický večer ve dvou a okořeňte jej touto košilkou v jedinečném designu.

Černobílá elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I v jednoduchosti se může ukrývat krása. Ve skromném střihu košilky Gabriela vyniknou ženské křivky a elegance dlouhých nohou. Jemná krajka ve výstřihu činí z košilky romantický kousek, který si zamilují všichni příznivci něžné smyslnosti. Díky nastavitelným ramínkům a elastickému materiálu padne každé dámě.

Na svatební lože

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní košilka Grace Irall se hodí pro svatební noc a nadchne i všechny ostatní něžné duše. Zdobená krajka s drobnými kvítky a hladký satén proměnily tento noční úbor v luxusní košilku, ve které učarujete každému muži. Není na čase obměnit šatník a pořídit si něco nového?

Přepychový satén

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Satén se po právu řadí mezi luxusní tkaniny. A to nejenom pro svůj perfektní vzhled, ale také pro svoji lehkost a chladivý dotyk na kůži. Saténová košilka Vanessa v neobvyklé vínové barvě se tak stane milovaným kouskem vašeho šatníku. Uchvátí vás propracovaným střihem a smyslnými detaily. Udělejte radost sobě nebo své partnerce a zažijte opravdový pocit luxusu – luxusní noční košilky jsou dostupné všem.

Další články

Načítám