Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvíce sexy muž světa, slovenský model Peter Menky (26) absolvoval se svou překrásnou manželkou Monikou první focení v páru.

Peter, který byl před dvěma lety vyhlášen nejkrásnějším modelem planety, si pro fotopremiéru se svou mladou chotí vybral fotografa Martina Bučka, se kterým ho pojí mnohaletý přátelský vztah. Výsledné fotky by mohly směle konkurovat těm, které nafotili Victoria a David Beckhamovi pro kampaň Emporio Armani.

„Už dlouho jsme se se svou ženou chystali nafotit společné fotky v glamour stylu. Martin je jako fotograf známý tím, že v takovém stylu fotí a je jeden z nejlepších fotografů v Čechách. Proto jsme neváhali ani chvilku,“ říká Menky, který se svou ženou žije už nějaký ten pátek v Praze.

„Focení samo o sobě bylo skvělé, v modelingu není nic krásnějšího, jako fotit s milovanou osobou,“ s nadšením vzpomíná držitel titulů Muž roku 2009 a Model of the World 2010.

Fotograf se na samotné focení v prodejně designového nábytku a doplňků poctivě připravil a přinesl si prý mnohem více propriet než samotná stylistka, což všechny zúčastněné velmi pobavilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám