Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) se měsíc před porodem objevila na veřejnosti a moc jí to slušelo. V první půlce těhotenství vypadala unaveně a strhaně, nyní však paradoxně zkrásněla a bylo na ní vidět, že jí pokročilé stádium těhotenství nedělá sebemenší problémy.

Většina matek si už v tomto období nepřeje nic jiného, než mít porod konečně za sebou a výjimkou není ani Csáková, která stále neprozradila, zda bude mít její syn Daniel bratříčka nebo sestřičku. "Slíbili jsme si s manželem, že to nikomu, ale opravdu nikomu neřekneme a to dodržíme," řekla Super.cz s úsměvem.

Oblíbená zpěvačka svou přítomností ozdobila svatbu Romana Horkého z populární kapely Kamelot, kterému šel za svědka její manžel Radek Voneš.

Oslava v Mohelnském dvoře v obci Mohelno kousek od dukovanské jaderné elektrárny se protáhla až do hodně pozdních nočních hodin. Zhruba osmi desítkám svatebních hostů hrála nejen pardubická folková kapela Marien, ale do strun hrábnul a řadu kousků, včetně těch z vlastní tvorby, zazpíval současný ministr zemědělství Petr Bendl.

Ministr patří k občasným muzikantům kapely Kamelot a svatbu si užíval po boku své krásné sexy manželky. Oba si veselí náležitě užívali a oči měli jen jeden pro druhého.

Mezi gratulanty a vystupujícími nechyběl ani Laďa Kerndl, který coby „český Sinatra“ sklidil opakovaný potlesk.

Svatební veselku Iloně narušila snad jen nepříjemná fáma o její údajné těžké autonehodě, která se šířila médii. Manažerka zpěvačky nestíhala zvedat telefony a všechny ujišťovat, že je těhotná Csáková v naprostém pořádku a celý den se nerušeně baví na svatbě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám