Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Známý hollywoodský pár Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) by údajně již tento víkend měl vstoupit do svazku manželského. Nasvědčuje tomu fakt, že si do svého francouzského zámku Miraval přivezli příbuzné a prý i klenotníka Roberta Procopa, který je autorem hereččina zásnubního prstenu.

Angelina a Brad ovšem tvrdí, že přípravy, během kterých se zdobí zámek, probíhají kvůli 50. výročí svatby Pittových rodičů.

„Tvrdí sice, že je to pro Jane a Billa, ale všichni si myslí, že budou mít svatbu oni dva. Dokonce přijel i Angelinin soukromý klenotník. Kolem statku je velký rozruch,“ řekl zdroj deníku The Sun.

Předpokládá se, že se obřad slavné dvojice uskuteční v soukromé kapli v areálu jejich domova. „Nic o tom nevíme,“ oznámil náměstek ministryně kultury nedaleké obce Correns.

Pár, kterému se přezdívá Brangelina, vychovává šest dětí. Seznámili se před sedmi lety při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, kde se do sebe zamilovali. Brad kvůli půvabné brunetce tehdy opustil svou manželku, herečku Jennifer Aniston (55).

Reklama

Další články

Načítám