Hlavní obsah
Článek

Poslední dobou to v manželství moderátorky TopStaru Gabriely Partyšové (45) a Josefa Kokty pěkně vře. O ní se mluví v souvislosti s fešným fotografem, o něm s Olgou Menzelovou nebo mladičkou slávychtivou Ornellou Štikovou (31), jež by se ráda vdávala. Jenže zatímco doteď skandály vypadaly jen jako mediální hrátky páru, teď už je vše jinak. „Jsem s Koktou těhotná,“ oznámila Štiková a manžel Partyšové naznačil, že se mu skutečně stal průšvih.

Devatenáctiletá dívka, která se toužila stát modelkou i herečkou, má být v druhém měsíci a ke styku s Josefem Koktou mělo dojít během karlovarského filmového festivalu. A zatímco dáma většinou taktně mlčí, Štiková se s ničím netají. „Oznámila jsem mu to, když byl pár dní na Floridě. Byl úplně v šoku. Dávali jsme si pozor, ale on to neuhlídal, ujely mu nohy,“ svěřila se Aha! dívka, která má vůbec zálibu ve slavných mužích. Před Koktou měla totiž románek s Tomio Okamurou.

A vypadá to, že nelže. Kokta si ve čtvrtek napsal na Facebook docela jasné statusy. „Myslíte, že všechno musí skončit pr*****m? Nic nevymyslíš dopředu... Myslím ve vztazích...“ Pak svůj profil raději smazal.

Slečna je tak vdavekchtivá, že si zkrátka Koktu pojistila. Na potrat prý kvůli špatným rodinným dispozicím nepůjde. Její matka se teď hlavně snaží kout železo, dokud je žhavé. S potencionálním zeťákem už byla na schůzce, kde řešili, co bude dál. „Říkal, že z devadesáti pěti procent s Gábinou končí,“ vyhlašuje rozradostněně matka Ornelly.

„Řešili jsme, jestli od Gábiny odejde. Řekl, že vůbec nemá představu, že by s ní mohl zůstat,“ dodala Štiková. Je tu tedy vážně konec dosud docela ideálního manželství?

Reklama

Další články

Načítám