Hlavní obsah
Článek

Modelku Dominiku Mesarošovou (38) mají mnozí ve škatulce: pohledná, ale hloupá jako tágo. Jenže dívka, která posledních pár let pravidelně plní stránky společenských rubrik a patří k nejvyhledávanějším modelkám u nás, už mnohokrát prokázala, že v hlavě nemá jen drátek držící uši u hlavy. „Moje IQ je 133,“ pochlubila se Super.cz Dominika.

„Mám sice jen střední odborné vzdělání s maturitou, ale to mi vůbec nevadí. Aniž bych chtěla urážet vysokoškolsky vzdělané lidi, myslím si, že si svou prací dokáži vydělat mnohem víc než většina z nich. Modeling mě baví a než bych dělala někde osm hodin v kanceláři za deset tisíc čistého a chlubila se červeným diplomem, radši jsem po střední škole šla do pracovního procesu,“ vysvětluje Mesarošová.

A asi nebude úplně hloupá, když si za posledních pár let vydělala na luxusní káru a nákladně vybavený byt s terasou v novostavbě v Praze. Podobnou příležitost teď dává i dalším dívkám. Již ve středu proběhne casting jejího projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Dvanáct dívek, u nichž ani tak nerozhodují dokonalé míry a tvář, ale jiskra, jede s modelkou v září do Egypta, kde se budou učit všem zákonitostem módní branže.

A nejlepší si pak nakonec vezme pod svá křídla sama Mesarošová a předá jim i své nejtajnější zkušenosti. Adeptky se stále ještě mohou hlásit na objednavky@dominikamesarosova.cz. Dominika přihlášeným slečnám slibuje, že se rozhodně nebudou nudit. „Se mnou to ani nejde,“ usmívá se modelka.

Reklama

Další články

Načítám