Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po mnoha letech vyšla na povrch pikantní informace ze soužití tehdejších manželů Ivany Andrlové a Ivana Vyskočila. Herec se svěřil, že dva roky před rozvodem patnáctiletého manželství přišel na to, že má jeho žena milence.

„Já jsem s ní byl patnáct let, ona se mnou jenom třináct, protože už mezitím měla nějakou novou lásku. A co mně zbývalo, než dělat, že to nevím a čekat, až ji to přejde. Ale ono ji to nějak nepřešlo,“ řekl Vyskočil otevřeně v pořadu VIP Prostřeno!, na který se diváci Primy mohou těšit už dnes večer.

Andrlová, se kterou má dceru Michaelu, byla jeho už třetí ženou. První manželství trvalo pouhý měsíc, druhé trvalo dvanáct let, pak strávil patnáct let s Andrlovou a jeho čtvrtou ženou byla temperamentní Anife Vyskočilová, kvůli které má prý svatozář. „Vydržet deset let s Anife, to může akorát takový blázen, jako jsem já,“ smál se zkušený ženáč Vyskočil.

Reklama

Další články

Načítám