Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jmenuje se Barbora Žilecká (21), ale na Slovensku jí nikdo neřekne jinak než Šeherezáda. Tak je totiž tato mladá čarokrásná herečka podobná představitelce turecké Šeherezády. Vnadná umělkyně se v novém filmu Tak fajn ukazuje na lodi jen v plavkách a odhaluje skoro všechny části svého těla. Podívejte se na video i do fotogalerie, čím ji příroda obdařila!

Barbora představuje Beatu, která jede i se svým přítelem Milanem k moři, kde se jí partner pokouší požádat o ruku. Jenže křoví jim u toho dělá i věčný pařmen Miki, a tak je na řadu srandovních situací zaděláno. Herečka prý podle diváků ze Slovenska, kteří již měli šanci film vidět, hraje především tělem, ale i herectvím prý své kolegy převyšuje o několik tříd. A mužské diváky asi dostane minimálně scénou, ve které si sundavá kalhotky.

Studentka herectví má jednu zásadní „vadu“. Je totiž zadaná. „Dokonale mě doplňuje, výborně si rozumíme. Miluji jeho nadhled nad věcmi, které mi způsobují těžkou hlavu. Má skvělý humor a pohádkově voní,“ rozesmutnila nás v rozhovoru pro slovenský Plus 1 deň Žilecká.

Film Tak fajn přišel do kin devátého srpna a kromě Žilecké v něm září i dvě slovenské Playmate nahoře úplně bez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám