Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cesta na výsluní mladinké Kate Upton je jako z pohádky. Mnohé dívky touží dosáhnout modelingové slávy, jsou pro ni schopny udělat cokoli, ale nikdy se jí nedočkají. Dvacetileté Američance však příroda nadělila křivky, ze kterých mužům padá čelist, a tak není divu, že se dostala až na obálku letošního plavkového vydání časopisu Sports Illustrated. Od té doby se z poměrně neznámé modelky stala hvězda první velikosti. Její dosud nejvíc sexy fotky vznikly nedávno pro nové číslo magazínu Contributor a vy se jimi můžete pokochat.

Kate postupně odhalovala čím dál víc. Od šatů se zvířecím vzorem s hlubokým výstřihem a lehkých letních s vysokým rozparkem k o dost odvážnějším tygřím, u nichž si modelka nechala lascivně spadnout ramínko a dlaní si držela svou chloubu. Upton však nakonec skončila zcela nahá na posteli 'oblečená' pouze do masivního řetězu kolem krku a několika náramků. Jak se vám líbí zástupkyně nové vlny modelek, z nichž netrčí kosti?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám