Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky charizmatického herce Jiřího Langmajera (57) se určitě mají na co těšit. V nejnovější komedii Jana Hřebejka Svatá čtveřice se populární Langoš ukáže ve sprše úplně nahý.

Společně s ním mohou chtivé divačky obdivovat i nahého herce Hynka Čermáka.

Herec Jiří Langmajer se za své tělo vůbec nemusí stydět. Však už mu také podlehla nejedna krásná žena. Ženatý Langmajer zahříval postel modelky Petry Faltýnové (46) i herečky Adély Gondíkové (50).

Příběh Svaté čtveřice se točí kolem dvou párů, které se rozhodly vyřešit ubíjející stereotyp manželské erotiky poměrně originálním způsobem.

Langmajer si v pořádně žhavé komedii zahrál elektrikáře Vítka, který se svým kamarádem a kolegou Ondrou odjel na exotickou pracovní cestu do Karibiku. A tam se začnou dít věci, protože pány doprovodí i jejich manželky, které vymyslí plán, jak zahnat postelovou nudu.

Scénář vznikal pod taktovkou známého spisovatele Michala Viewegha. „S Honzou Hřebejkem jsme si slibovali, že natočíme milostnou komedii - a tohle je milostná komedie. Jemná milostná komedie. Jemně nemravná,“ míní Viewegh.

Na nemravného Langmajera se budete moct jít podívat od 23. srpna, kdy má Svatá čtveřice premiéru.

Reklama

Další články

Načítám