Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda první Česko Slovenské SuperStar Honza Bendig (30), jenž se na popud našeho nedávného odhalení přiznal, že miluje muže, má za chlapce a manažera opravdu velmi podivného člověka! Jeho láska David Zurick ho totiž svými přemrštěnými požadavky a hlavně nestandardním chováním připravil už i o jeden pořádný kšeft. A nejen to. Zdá se, že Honza je kvůli spolupráci s ním na tom nyní tak špatně, že musí obrážet podniky za pár stokorun.

Redakci Super.cz se na základě našeho článku o tom, jak Bendigův partner připravil podnik Singles o peníze, ozvala organizátorka akcí, která bezprostředního zpěváčka pozvala do kulturního domu ve středních Čechách kvůli jeho popularitě u malých dětí. Jenže jednání Davida Zuricka ji zarazilo.

„Jsem zklamaná chováním manažera Jana Bendiga. Pokud budou pokračovat tímto směrem, nebude bohužel o Jana žádný zájem,“ tvrdí Pavla Hartmanová, žena, jež má za sebou již několik objednávek Bendigových koncertů.

„S předchozím managementem nebyl problém, ale co předvádí ten současný, to je zarážející. Žádal pětadvacet procent zálohy, což není úplně neobvyklé, ale chtěl je poslat na svou poste restante adresu,“ tvrdí promotérka. Kdyby chtěl někdo podezírat Bendigova kluka z nekalých úmyslů, ještě by si řekl, že potřebuje část honoráře odklonit tak, aby na něj nedosáhl ani finanční úřad, ani sám Bendig. Podvádí ho snad? Vypadá to tak, neboť organizátorce se po její žádosti, aby jí zaslal podepsanou smlouvu a aby mohla zálohu poslat na transparentní účet, už nikdy neozval. Jako by se oficialit zalekl.

Bendigův manažer se nevyjádřil, uvedl pouze, že reakce pro náš server je pod jeho úroveň. Pod tu ale nejsou z jeho strany přemrštěné požadavky. Za čtyřicetiminutové vystoupení si řekl o 26 tisíc (i se čtyřtisícovým honorářem pro tříčlennou kapelu). Pohasínající hvězdička Jan Bendig přitom ještě donedávna získával kšefty za podobných podmínek, ale o devět tisíc nižší. Není divu, že v době krize není mezi pořadateli takový zájem a že proto mají partneři pravděpodobně velké finanční problémy. „Když dorazili na narozeniny Moniky Bagárové, dlouho tam mezi hosty sháněli tři tisíce, které museli bezpodmínečně zaplatit šoférovi, jež je na akci odvezl. A aby měli vůbec co do úst, jezdí Honza i do klubů zpívat pár lidem za dva tři tisíce,“ uvádí náš zdroj. Doufejme, že nadějného pěvce spolupráce s milencem nepřivede na buben.

Reklama

Další články

Načítám