Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Jitka Nováčková (31) a všechny její kolegyně ze soutěže se zapojí do prvního festivalu italsko-českého přátelství. Ne, že by dívky měly neobvykle vřelý vztah k jižanskému národu, ale dostaly to příkazem od své agentury. Budou postávat u pódia a musejí se nechat vyfotit s každým, kdo vhodí peníze do kasičky.

"Výtěžek je určen pro nadaci Terezy Maxové (52), dívkám dopředu děkujeme," uvedla prezidentka nadace Terezie Sverdlinová. Celou akci vymyslel Michal David (63) se svými kamarády. Na Staroměstském náměstí tak 2. června vystoupí jeho ovečky z muzikálových produkcí jako Marian Vojtko, Radka Fišarová nebo Bohuš Matuš. Chybět samozřejmě nebude ani zestárlý italský idol Drupi.

"V Itálii nejsem ani zdaleka tak slavný jako v Čechách," připustil Drupi, který už vzhledem připomíná spíš indiánského náčelníka Inčučunu. Podobně je na tom s popularitou i členka tria DaMiChi Chiara Grilli, která také na pódiu v podobě repliky benátského mostu Rialto nebude chybět. Akci odmoderují kuchař Emanuele Ridi se zpěvačkou Kateřinou Mátlovou.

Reklama

Další články

Načítám