Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2005 Lucie Králová (42) už je sice několik měsíců rozvedená, ale o tom, že by se mohla znovu vdát za milence Jiřího Šlégra (52), si zatím může nechat jenom zdát. V jeho rozvodu se nijak rychle nepostupuje. "Ještě nemáme ani soudem určené výživné," řekla Super.cz Kateřina Šlégrová.

"Manžel peníze na dceru posílá, ale mám představu o vyšší částce, protože Jessika dělá krasobruslení," dodala. "Ale vyžijeme z toho, i když samozřejmě musím daleko víc šetřit, než když jsme ještě žili všichni tři s manželem společně," upřesnila Kateřina, která sama nastálo nikde nepracuje, ale prozradila, že si příležitostně přivydělává. Co ale dělá, neřekla.

Šlégrová šetří i na své garderobě. "Naposledy jsem si koupila tuhle černou kombinézu. Stála devět set korun. Něco opravdu drahého jsem si domů přinesla naposledy v době, kdy žil manžel s námi," uzavřela Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám