Hlavní obsah
Článek

Nejúspěšnější český moderátor Leoš Mareš (47) se zbavil svého milovaného Ferrari. Přestože by si mnozí mohli myslet, že jej postihla finanční krize a Mareš se začíná zbavovat svého majetku, není tomu tak. Jeho pohnutky byly naopak zcela nesobecké. Své Ferrari totiž bezpodmínečně daroval.

„Mám Audi R8 a Porsche Cayenne a to mi stačí. Ferrari mi stálo dva roky v garáži a za tu dobu jsem najel tak pět set kilometrů. Prostě mi z nostalgie stárlo v garáži. Jednoho dne, když jsem jel do Pardubic, mě napadl bláznivý nápad. Řekl jsem si, že bychom ho mohli darovat nějakému posluchači Evropy 2,“ svěřil se Super.cz moderátor, jehož nápad vedení rádia okamžitě schválilo.

„Všichni byli nadšeni. Dokonce nejvyšší vedení ve Francii tvrdilo, že je to geniální spojení. Já, Ferrari a Evropa 2. Já patřím k rádiu už patnáct let a ke mně zase patří to auto. A není to obyčejné auto, ale auto s příběhem. Myslím si, že potom, co vše se mnou zažilo, je dost slavné,“ hýří nadšením Mareš. Ten ale nevěnuje dva roky neopečovávaný vrak. Vše totiž promyslel dopředu.

„To auto prošlo totální rekonstrukcí. Není to žádná hajtra, která by dva roky chátrala. Nechal jsem zkontrolovat a opravit vše, co bylo zapotřebí. Nový majitel bude muset jen tankovat benzín, což je geniální. I spotřeba je podle mě normální. Tak dvacet litrů benzínu na sto kilometrů,“ vysvětlil moderátor, který má o normální spotřebě zvláštní představy. Ale to mu nemůžeme zazlívat.

Mareš navíc svůj dárek promyslel do posledního detailu. Zvažuje totiž, že bude platit novému majiteli roční provoz auta. „Pro normálního člověka je ten provoz trošku dražší. Takže zvažujeme, že bychom mohli vítězi zaplatit roční provoz. Ale super je taky to, že ho může obratem zase prodat. Jen si užít léto a pak se ho zbavit. Dokonce si myslím, že to tak dopadne. Kdybych ho teď prodával, stálo by dva milióny. Vyhrát za jednu SMS auto za dva miliony, by chtěl snad každý, ne?“ ukončil moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám