Hlavní obsah
Článek

Divoká Hanka Mašlíková bude jednou z hlavních modelek na open-air fotografickém festivalu Xtasy glamour photo pod hradem Okoř. Na unikátním festivalu může fotografovat každý, kdo má fotoaparát a má rád dráždivé fotky.

Ale ještě dříve, než se 30 sexy modelek v čele s Hankou vydá napospas nenasytným objektivům, pózovala známá sexbomba pro propagační fotky festivalu. A Super.cz je má exkluzivně k dispozici. Hanka je na nich s autem Ferrari 599GTO a vypadá doslova k nakousnutí.

A jak focení proběhlo? Modelka s luxusním tělem musela jet do tovární haly za Prahou. Tam už ji očekával stejně luxusní čtyřnohý partner a oba pak museli společně čekat, než se venku setmí a než se nasvítí scéna. Hanka se ale předvedla jako profesionálka.

„Byla bezprostřední a úplně skvěle komunikovala během foceni s fotografy. Díky Hance to byl příjemný a uvolněný fotografický večírek,“ vyprávěl nadšeně ředitel festivalu Xtasy Jiří Macháček. Stejně uvolněný by měl být i ten velký fotografický mejdan na Okoři. S Ferrari, s Harley Davidsonem nebo jako zajíčka Playboye si budou moci od 29. srpna do 1. září luxusní tělo Hanky nafotit všichni jeho návštěvníci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám