Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) oslavil své 27. narozeniny ve velkém stylu a připravil svým fanouškům pořádné překvapení. A nejen jim. Cizinci, kteří se zrovna procházeli v ulici Na Příkopě, nevěřícně kroutili hlavou a byli doslova v šoku. Vypadalo to, že se bojí o holý život.

Sámer Issa měl jednoznačně nejdražší oslavu narozenin ze všech celebrit. Před casinem na pražských Příkopech měl připravené obrovské pódium, kde se ve středu od sedmi hodin večer konala jedna show za druhou.

A právě při Sámerově vystoupení došlo k neuvěřitelnému dramatu. Na pódium vtrhli muži v kuklách, popadli Sámera, odvlekli ho do přistaveného černého vozu a odvezli neznámo kam. Vypadalo to jako pravý zásah URNY - jednotky rychlého nasazení. Připomínalo to drama z holywoodského filmu. Sámer se bránil. Marně.

Naštěstí se asi po deseti minutách objevil zpět na pódiu a bylo jasné, že šlo pouze o součást show. "Každý rok vymýšlím něco nového a myslím, že letos to nemělo chybu. Moje narozeniny jsou vždycky velkolepé. Letos byly v duchu Jamese Bonda," dodal Sámer, který přijímal gratulace až do ranních hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám