Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že účastníci pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska si uspořádali velmi divoký večírek. Na akci nechyběla ani Kristína Zakuciová.

Dvaadvacetiletou zpěvačku si pamatujeme z Hlasu jako uhrančivou krásku s výrazným líčením a ohnivou hřívou. Tentokrát byla ale Kristína v civilu, takřka nenalíčená a bez komplikovaného vlasového stylingu, a tak jsme ji málem nepoznali. Na první pohled bylo ale zřejmé, že Slovenka nijak nestrádá.

Zakuciová právě prochází řadou životních změn, z nichž nejdůležitější je právě stěhování z rodných Košic do Prahy. Důvodem změny bydliště nebyl pouze její český přítel a česká vysoká škola, ale také rozjeté pracovní projekty.

„S Markétou Poulíčkovou, Nikoletou Spalasovou a ještě další zpěvačkou Terezou Hálovou jsme součástí projektu „Symphony in Rock”. V doprovodu filharmonie zpíváme předělávky rockových pecek kapel Queen, Deep Purple a dalších. Moc mě to baví," říká zpěvačka, kterou s tímto seskupením čeká za měsíc vystoupení v Havířově a následné turné po Evropě.

Kromě toho už Kristína stihla natočit s kolegou Petrem Kutheilem společnou píseň Zapomenout. „Duet je právě ve fázi produkční výroby. Rádi bychom ho nabídli rádiím," říká zpěvačka.

Zakuciová se v Praze snaží najít své hudební zázemí, sestavuje vlastní kapelu a do budoucna by se taky ráda věnovala svému milovanému jazzu.

Reklama

Další články

Načítám