Hlavní obsah
Článek

Nedávný článek Super.cz o Jiřím Langmajerovi (57), v němž je popsáno jeho přiznání potíží s penězi, alkoholem a prostatou, vyburcoval psychology, aby začali jednat. Naší redakci se už dokonce ozvali dva z nich, kteří se nabízí, že herci poskytnou svou odbornou pomoc. Dokonce již předvídají, co se stane, když Langmajerovi nikdo nepomůže.

"Se zájmem jsem si přečetla váš článek o problémech Jiřího Langmajera a došla jsem k závěru, že bych se ráda stala jeho vrbou," píše Karolína Kubová, hobby psycholožka a budoucí socioložka. "Jsem Vodnář, jsem velmi empatická a myslím, že dobře rozumím psychickým problémům druhých lidí. Na oplátku mě třeba Jiří vezme na pěknou divadelní hru zadarmo nebo na divadelní zkoušku," má už vše promyšlené čtenářka.

"Mám totiž obavu, že se tento vyjimečný herec brzy sám zabije, ať už opět skokem ze skály nebo alkoholem. Byla by to škoda. Myslím, že by se měl zklidnit. Už jsem o tom uvažovala dřív, ale nechtěla jsem se vnucovat. Nicméně nyní už je za minutu dvanáct. Nezávazně se můžeme sejít a uvidíme," dodala Kubová.

Nebyl to ale jediný email, který přišel do redakce. Ozval se i další psycholog, který si ale výslovně nepřál svou nabídku zveřejnit. Zdá se, že Langmajerova psychika děsí odborníky čím dál víc a mají obavu, že by česká kultura přišla o skvělého herce. Vyslyší je citlivá umělcova duše?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám