Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth 2011 a aktuálně také držitelka třetího místa na světové soutěži krásy Miss Exclusive of the World 2012, Šárka Cojocarová (35) studem opravdu netrpí. Dorazila totiž se zpožděním na trénink před čtvrtou etapou běžeckého seriálu RunTour a kvůli nedostatku času se nepřevlékla v šatně jako ostatní běžci, ale oblékla se do sportovního přímo na parkovišti před zraky kolemjdoucích.

„Jelikož jsem nechala doma navigaci a v Olomouci se moc nevyznám, přijela jsem s malým zpožděním, a tak jsem neměla čas jít do šatny a musela jsem se rychle převléknout u auta,“ vysvětlila s úsměvem svůj striptýz modelka.

Ostatně rudovlasá kráska se nemá za co stydět. Na své postavě tvrdě maká, a tak není divu, že se umisťuje na předních místech světových soutěží. „Stydlín opravdu nejsem. Jsem zvyklá z přehlídek, že se musím umět rychle převléknout, takže nemám čas řešit, jestli mi někde něco vykoukne,“ sebevědomě se pousmála Šárka a rychle se šla přidat k přítomným sportovním nadšencům.

Kromě úspěchů, které Šárka slaví v soutěžích krásy, se pečlivě připravuje na učitelskou dráhu. „Po prázdninách nastupuji do pátého ročníku oboru učitelství pro střední školy. Budu učit angličtinu a francouzštinu. Tak jen doufám, že mě třída plná puberťáku neodradí,“ dodala Šárka, která se vedle jazyků věnuje volejbalu, badmintonu, plavání a běhu.

Zmíněný běh pořádaný známou pojišťovnou má i charitativní rozměr. Vybrané peníze ze startovného, a to minimálně tři sta tisíc korun, budou předány během měsíce října na symbolickém posledním neoficiálním tréninku Dětskému kardiocentru, které se zabývá především diagnostikou a léčbou vrozených a získaných onemocnění srdce a velkých cév.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám