Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) už není sama! Po rozchodu se zahradníkem a hokejistou Jiřím Herdou si sice dala pár měsíců na čas, ale nyní už má zase blízkou duši.

Rozzářenou Mahu jsme potkali na relaxačním pobytu v Harmony Club hotelu ve Špindlerově Mlýně a bylo vidět, že se jí v soukromí mimořádně daří. „Mám prázdniny, je mi výborně,“ chlubila se herečka, která při svém příchodu úplně rozjasnila místnost. A důvod je asi prostý. I když novinářům nedovolila mluvit o mužích, pro Super.cz udělala výjimku. Na otázku, kdo ji zahřívá pod peřinou, odpověděla sice klasicky vyhýbavě, ale přesto jasně. „Peřina. A kdo je pod ní, to neřeknu. Někdo tam ale je a je to bezva,“ smála se na celé kolo Bočanová tomu, jak vtipně odpověděla. A podle její jiskry v očích rozhodně nemluvila o dceři Márince. V tom vážně musí být chlap!

Víc by z ní ale nedostali ani párem koní nebo lukrativní nabídkou moderování nového bulvárního magazínu. Ještě nedávno to přitom vypadalo, že si jen tak někoho k tělu nepustí. Po vztahu s mladším sympaťákem Jirkou totiž řekla, že tentokrát bude hledat už zralého muže.

A i když teď Mahu, která si na relaxačním pobytu dopřála snad všechny procedury, které hotel nabízí, odpočívá, už brzy se jí téměř nezbavíme. Od podzimu ji totiž budeme pravidelně vídat v seriálu České televize Mazalovi. „Budu matkou dvou dětí. Jsme hrozní snobové a protože už nevíme, co s penězi, koupíme si hrad. Na něm straší a díky tomu, že se  tam pohádkové bytosti setkávají s lidmi, vzniká tam spousta příhod. Moc se na vysílání těším. Ještě jsem to neviděla, ale při natáčení byla velká legrace,“ dodala Bočanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám