Hlavní obsah
Článek

Herečka Zuzana Bydžovská je další hereckou hvězdou, kterou diváci na podzim uvidí v novém seriálu TV Nova Gympl s (r)učením omezeným.

Oblíbená herečka si zahraje učitelku Miladu Smutnou, se kterou se život vůbec nemazlí. Musí řešit složité životní situace a jednoduché to nemá ani ve škole.

„Životní situace učitelky Milady je více než složitá. Zatímco její muž tráví většinu času v tiráku, ona je sama na tři děti, náročnou práci, starost o domácnost i na své vlastní pocity a strachy,“ řekla o roli Bydžovské producentka a scenáristka Gymplu Lenka Hornová.

Milada s platem učitelky rodinu jen tak tak uživí. „Peníze se jí do kapsy zrovna nehrnou, každou korunu musí pečlivě střádat, aby její rodina "nepadla". Žáci ji mají sice rádi, ale především proto, že rezignovala a rozhodla se neničit si vlastní nervy,“ nastínila další děj Hornová.

V seriálu, který diváky vrátí zpátky do školních lavic, si kromě životem zkoušené Zuzany Bydžovské zahraje také přísná učitelka matematiky a fyziky Lucie Benešová (49), hodná učitelka Eliška v podání oblíbené Libuše Šafránkové (†68) či Karel Heřmánek (76) coby rezignovaný ředitel školy.

Reklama

Další články

Načítám