Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou dceru, jakou je Tereza Budková, by si přál jistě každý rodič. Jednadvacetiletá modelka dlouho střádala těžce vydělané penízky v modelingu, aby mohla poprvé v životě vyvézt svou milovanou maminku na dovolenou.

„Vezmu mámu k moři. Jsem hrozně ráda, že si ji teď můžu dovolit pozvat na dovolenou já a není to obráceně. Pojedeme do Řecka na ostrov Korfu," svěřila se nám Budková.

A proč právě Korfu? „Když jsem byla malá, tak jsme tam jezdili po dobu deseti let každý rok na dva až tři měsíce a máme tam díky tomu spoustu známých," vysvětluje Tereza a jedním dechem dodává: „Poslední roky jsme já nebo máma měly hodně práce, ale letos se tam konečně podíváme." Budková má se svou matkou prý velmi pohodový vztah, a tak se na dovolenou s rodičem těší snad víc než na nějakou dámskou jízdu s kamarádkami.

Zmíněný Řecký ostrov musí česká Vicemiss 2009 skutečně milovat, neboť tam plánuje vyrazit ještě v průběhu tohoto léta také se svým přítelem. „On tam nikdy nebyl a já o tom místě stále mluvím, tak pojedeme asi tam," říká. Přestože je Tereza Budková se svým partnerem Michalem Voborským přes pět let, nevypadá to, že by svůj vztah v Řecku chtěli posunout do další úrovně. „Svatba ani podobné věci nehrozí. Teď mě čeká nástup do školy, což je pro mě priorita," vysvětluje Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám