Hlavní obsah
Článek

Poznali byste, že se právě díváte na jednovaječná dvojčata, která od sebe byla až donedávna téměř k nerozeznání? Čtyřicetileté Angličanky Stacey Warren a Kelly Acres z Exeteru se od dětství potýkaly s nadváhou, která byla způsobena především jejich vášní pro sladké. Kvůli tomu, že nosily stejné účesy i oblečení, si je pletli nejen učitelé a spolužáci ve škole, ale i jejich příbuzní. Dnes je však všechno jinak a obě dvojčata vypadají naprosto odlišně. Stacey totiž zhubla přes polovinu své původní váhy a oproti Kelly je jako proutek.

U Stacey se před časem projevily zdravotní komplikace. Trpěla syndromem polycystických vaječníků a hrozilo jí, že pokud nezhubne, nebude moci počít dítě. Podstoupila proto bypass žaludku, po kterém došlo k radikálnímu úbytku na váze. Z původních 130 kilogramů zhubla na 57 kilo.

Kelly se netají, že své sestře současný vzhled závidí a ráda by také docílila podobného výsledku. Přála by si však, aby i jí ze zdravotních důvodů pojišťovna operaci proplatila, jelikož se už v tomto věku u ní kvůli mnoha kilogramům navíc projevuje artritida.

V současnosti se Stacey vejde do anglické velikosti 8 (česká 36) a její muž tvrdí, že si vyměnil manželku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám