Hlavní obsah
Článek

Lechtivé fotografie Pippy Middleton (40) a jejího bratra Jamese (24) byly staženy ze všech agentur. Rodina je rozhněvaná a chápe to jako zradu některého z přátel.

Na fotografiích, které měli možnost vidět lidé po celém světě, se objevila mladší dcera Middletonových Pippa tančící posilněná alkoholem pouze ve fialové podprsence a v těsné blízkosti neznámého mladíka.

Po této fotografii se objevily mnohem odvážnější snímky Jamese Middletona, na kterých ukazuje holý zadek, sahá si pod trenky a dokonce na privátní party sedí úplně nahý na křesle.

“Rodina Middletonových je velmi znepokojena a únik fotografií považuje za zradu,“ nechal se slyšet rodinný přítel. “James i Pippa se cítí opravdu trapně.“

Middletonovi si jsou jisti, že fotografie byly prodány za značnou sumu fotografickým agenturám. V současné době se jim po vyvíjení tlaku na fotografy podařilo nechat fotky z oběhu stáhnout.

"Snímky byly staženy z celého trhu," potvrzuje John Camarillo z americké agentury Zuma Press. "Byly na trhu jen několik dní. Staly se až příliš populárními, a to bylo důvodem jejich odstranění."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám