Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když dostal Václav Noid Bárta roli v muzikálu Aida, který se zkouší přes léto, jeho partnerka Eliška Bučková (34) tušila, že to pro jejich vztah nebude procházka růžovým sadem a moc se neuvidí. Dokonce si plánovala, že na tu dobu vezme práci v zahraničí.

"Chtěla jsem do Milána, tam se ale v srpnu nepracuje. A kdybych jela do nějaké jiné, exotičtější a vzdálenější země, musela bych tam zůstat i několik měsíců," vysvětlila Super.cz, proč nakonec tento nápad vzdala. Nejela ani na dovolenou s kamarádkami.

"Jsem buď doma v Uhříněvsi, anebo jezdím na Moravu k rodičům," pokračovala. A co dělá v Uhříněvsi, když je Vašek celé dny na zkouškách v Hudebním divadle v Karlíně? "Opaluju se u bazénu a chystám Vaškovi jídlo," vyprávěla krásná modelka. "No, zase tak žhavé to není. Vašek koupil velkou sklenici nakládaných hermelínů a jenom mu je servíruji na talíř," smála se.

"To ne. Eliška vaří skvěle. Ale já někdy nepřijdu v noci vůbec domů, takže to ani neochutnám," překvapil svým doplněním Noid, který muzikál Aida zkouší se svojí exmanželkou Lucií Bílou (58) a velkého parťáka našel v kolegovi Mariánu Vojtkovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám