Hlavní obsah
Článek

Jsou to sotva dva roky, co se modelka Vlaďka Erbová (42) s dcerou Viktorkou a partnerem Tomášem Řepkou (50) nastěhovala do krásné cihlové vily v Černošicích u Prahy. Dům tehdy pořídila za dvacet miliónů korun a podle jejích slov s financováním neměl Řepka nic společného.

"Majitelem vily je výhradně moje firma, Tomáš je tady v nájmu," vytrvale opakuje Vlaďka. Řepka by jí měl za nájem platit sto dvacet tisíc korun měsíčně, což se rozhodně nelíbí jeho manželce Renatě. Rozvod s matkou fotbalistových starších dvou dětí stále probíhá a Renata Řepková chce nájem, který platí Řepka Erbové, zahrnout do peněz, jichž se bude týkat majetkové vyrovnání. Ostatně další rozvodové stání mělo proběhnout včera, ale ani jedna strana k soudu nedorazila.

Nyní deník Blesk zjistil, že Erbová dům v Černošicích prodává a spekuluje se o tom, že vilu, kterou Vlaďka s láskou pečlivě zařizovala, má tam nádherné zařízení, všechny technické vymoženosti, obrovskou zahradu a bazén s protiproudem, prodává právě kvůli partnerovu rozvodu. "Od začátku jsem to brala hlavně jako investici," sdělila ale Vlaďka. Přes realitku se vilu snaží prodat za čtyřicet miliónů korun. A kde bude bydlet? "Třeba pod mostem, " odsekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám