Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejste obézní, ale stále se nemůžete zbavit tukových zásob, které se vám usadily na břiše a nepěkně vytékají z kalhot? Stydíte se kvůli tomu svléknout do plavek? Už nemusíte, zkuste kryolipolýzu!

Zmražení tukových buněk

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky ní si můžete nechat tukové buňky jednoduše zmrazit, odumřelé buňky pak organismus během 8 týdnů sám vyloučí z těla. Už po prvním ošetření byste měli být o 25 % tuku lehčí. Klietka kliniky YES VISAGE o tom i napsala, protože se chtěla na vlastní kůži přesvědčit, zda tahle údajně bezbolestná liposukce skutečně funguje jako například u Simony Krainové a objednala se na pražskou kliniku YES Visage.„Při vstupním pohovoru jsem vyplnila dotazník týkající se mého zdravotního stavu a podepsala jsem, že proceduru podstupuji dobrovolně. Pak si mně sestřička vyfotila do půl těla, abychom mohli za dva měsíce posoudit výsledný efekt,“ říká klientka.

Jak to celé funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalifikovaná sestra vám nasaje tuk na břiše do speciální hubice připomínající násadu od vysavače, vy si lehnete a zatímco 60 minut odpočíváte, přístroj zmrazuje jednu tukovou buňku po druhé. Každý ale snáší proceduru jinak. Zatímco někdo dokáže klidně usnout, někomu je to hodně nepříjemné. „Osobně mně proces mražení bolel. Bylo to, jako by mi někdo gumičkou práskal přímo do břicha. Nepříjemné pocity trvaly asi půl hodiny, pak si tělo jakž takž zvyklo,“ popisuje klientka. Po hodině sestřička přístroj vypne a sundá vám hubici opatrně z břicha. To připomíná červenou kostku zmrzlého masa, která se musí důkladně rozmasírovat, což může trochu tlačit. Hotovo. Dalších 14 dní je břicho citlivé na dotek, takže je lepší nosit volnější oblečení a fyzicky se nenamáhat. Výsledek? „I když jsem byla na začátku skeptická, musím říct, že špek z břicha mi zmizel. Měsíc a půl od procedury tam prostě není. Takže jestli vás trápí pneumatika na břiše třeba po porodu, kryolipolýzu určitě všem doporučuju,“ říká klientka.

Pozor, nenechte se okrádat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na slevových serverech můžete najít spoustu salonů, které pod vidinou snadného zisku zneužívají pojem kryolipolýza a za zlomek ceny provozují kosmetické procedury pod tímto názvem, jenže zcela bez účinku. Jedná se buď o radiofrekvenční přístroje s ochlazováním, studené chladící destičky, které se pokládají na tělo, kryokomory, kryosauny nebo jde přímo o kopie přístrojů z Číny. Některé přístroje vám dokonce můžou způsobit popáleniny! Pokud se rozhodnete kryolipolýzu podstoupit, objednejte se jen do renomovaného salonu.

Chctete vyhrát poukaz na kryolipolýzu? Soutěžte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plusy a mínusy kryolipolýzy? + zaručený úbytek až 25 % tuku - citlivost břicha (nebo jiné ošetřované partie) + rychlá procedura, stačí jeden zákrok třeba v obědové pauze - vyšší cena (na klinice YES VISAGE vyjde oblast břicha na cca 10 000 korun) + trvalý výsledek - efekt se projeví až během několika týdnů

Další články

Načítám