Hlavní obsah
Článek

Dlouhovlasé brunetky v Anglii frčí. Nejen ikonou módy, ale také krásy se stala vévodkyně z Cambridge Kate (42). Mnohé z tamních dívek se jí snaží napodobit alespoň tím, že vykoupí v kolekci vždy ty samé šaty, které si na sebe Catherine oblékne. Nápadnou podobu s Kate lze však spatřit i v nové Miss Anglie Charlotte Holmes (23). Dokonce i dívky, které skončily na druhém a třetím místě, jsou typově stejné. Jde o podobnost čistě náhodnou nebo Catherine udává trend více, než sama tušila?

Samotná Charlotte přiznala, že si ji občas lidé na ulici s princeznou pletou a ona se tomuto přirovnání rozhodně nebrání: „Velice mi lichotí, když mě s ní srovnávají. Je krásná,“ uvedla nová nejkrásnější dívka Anglie.

Obě půvabné brunetky se pyšní výraznýma očima, bělostným úsměvem i štíhlou postavou, ale nejvýraznější jsou na nich dlouhé tmavé vlasy, které obě nejčastěji nosí rozpuštěné a jemně zvlněné.

Právě Angličanka Charlotte Holmes se již 18. srpna utká v Číně s Českou Miss Lindou Bartošovou v celosvětovém klání Miss World. Co myslíte, budou mít větší úspěch charismatické brunetky nebo něžné blondýnky jako je Linda?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám