Hlavní obsah
Článek

Muzikál Daniela Landy (55) Klíč králů má ještě hodně daleko do premiéry, už ho ale opět postihla velká nepříjemnost. Po vyhazovu Beaty Todorovičové, která chtěla před zkouškami představení dát přednost vlastnímu muzicírování, prakticky z hodiny na hodinu opustil muzikál také Bohuš Matuš (50). „Mám po vážné zubní operaci, ležím na antibiotikách,“ prozradil zničeným hlasem Super.cz Matuš.

Problematickým zubem je osmička, takzvaný moudrák. Ta dala muži, který patří k nejtalentovanějším zpěvákům u nás a jenž bývá nazýván následovníkem Karla Gotta, pořádně zabrat.

„Chytlo mě to už před zkouškami, byl jsem na antibiotikách, říkal jsem to i Mirjam (manželka Dana Landy). Bohužel se mi to zhoršilo a zanítilo se to, v pondělí mi zub museli vysekávat. Pořád s tím ležím. Běhat po jevišti na antibiotikách a s rozsekanou hubou až na kost, to nejde,“ vysvětluje Matuš. Ten podle svých slov kvůli úporné bolesti odešel z jedné ze zkoušek, následně se chtěl telefonicky omluvit producentu Oldovi Lichtenbergovi, jenž mu ale prý nebral telefon a druhý den ho nahradil Petrem Kutheilem, který ale nakonec také v muzikálu hrát nechce.

„Nikdo mi nevolal. Zatím znám jen verzi Mirjam, které se nelíbil Bohušův přístup k interpretaci díla a také to, že dvakrát bez omluvy nedošel na zkoušky. Nevylučuji, že se Bohuš vrátí, teprve s ním budu mluvit, ale i kdyby ne, nevadí, mám ho stále rád,“ uvedl k tomu Lichtenberg.

Matuš se po úplném vyléčení chce vrátit k přípravě vlastní autorské desky a vlastním vystoupením, kterých má až nad hlavu. „Zub moudrosti mě ale vytrestal hodně. Budu si to příště pamatovat,“ dodal talentovaný zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám