Hlavní obsah
Článek

Rodiče Penélope Cruz (38) mohou být na všechny tři své potomky skutečně hrdí. Kadeřnici Encarně Sánchez a automechanikovi Eduardu Cruzovi se totiž nepovedla jen jedna dcera, která je i přes svůj španělský původ jednou z nejznámějších hereček Hollywoodu, ale i její dva mladší sourozenci. Bratr Eduardo Cruz je zpěvákem a sestra Mónica Cruz Sanchéz se věnuje podobně jako Penélope herectví, ale je rovněž tanečnicí. Možná i díky tanci má perfektní tělo, které nyní mohla skvěle zúročit. Získala totiž lukrativní kšeft v podobě pózování pro prestižní značku spodního prádla Agent Provocateur.

Kampaň pro letošní rok v hlavní roli s Mónicou Cruz dopadla na jedničku a přestože by se mohlo zdát, že sestra slavnější Penélope nemá ideální dispozice stát se modelkou, výsledek předčil očekávání. Mónice je totiž už pětatřicet a navíc měří pouhých 163 centimetrů.

Penélope i Mónica vyrůstaly v oblasti Alcobendas nedaleko Madridu a obě od dětství tíhly k tanci. Mónica studovala taneční akademii Royal Academy of the Dance, kde se věnovala tradičnímu baletu a flamencu. Od tance se před deseti lety přeorientovala spíš k herectví, když začínala ve španělské televizní show Un Paso Adelante.

Reklama

Další články

Načítám