Hlavní obsah
Článek

Osiřelé ateliéry seriálu Cesty domů zase ožily. Zhruba po měsíci a půl se tu opět natáčejí další díly. Jen málokterý z herců se ale zpátky do práce vrátil z dovolené u moře. Vypadá to, že čeští herci začali mít hluboko do kapsy a musejí šetřit.

Kateřina Brožová (56), která hraje novou postavu Helenu, léto prožila například na Orlíku, kde s dcerkou rybařily, ale užívaly si i ježdění na koních u nich doma na vesnici. Její seriálová nevlastní dcera Eva – Kristýna Janáčková – se teprve dva dny před natáčením vrátila z New Yorku. „Trochu na mě ještě doléhá časový rozdíl, ale jsem spokojená, protože jsem přijela s nádhernými zážitky a do nádherného natáčení,“ libovala si.

Míla Tichý, který hraje jejího bratra Filipa, přijel rovnou ze Slap, kde tráví dovolenou s rodinou, a zase se tam po natáčení vracel. Bára Seidlová přijela na natáčení z Itálie, kde byla několik týdnů. „Já se vlastně ještě nevrátila, protože po několika dnech natáčení tam pojedu zase zpátky. Být u moře a odevzdat se tomu bezčasí a krásné nezodpovědnosti, že člověk nic nemusí, je nádhera, ale je taky krásné vracet se k práci, která vás baví. Takže jsem přijela natěšená na práci a s krásnou představou, že pro mě dovolená ještě nekončí a já v ní budu pokračovat,“ smála se.

Ani Dana Batulková nebo Kateřina Herčíková nevyprávěly o žádné dovolené u moře. Ladislav Potměšil byl celý červenec na chalupě a na natáčení přijel odpočinutý, Simona Postlerová, která hraje jeho seriálovou manželku Pacinu, trávila léto hodně pracovně. „V červenci jsem hrála v rámci Letních shakespearovských slavností na Pražském hradě v Richardu III. Ale bylo to úžasné a já si vůbec nestěžuju," prozradila herečka.

Reklama

Další články

Načítám